Zoekmachine Adverteren (SEA)

Wilt u meer klanten, leads en omzet doormiddel van het adverteren in zoekmachines als Google? Doe nu de gratis SEA scan voor een gratis overzicht van u kansen.

Meer over zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren, ook wel SEA genoemd, levert nieuwe bezoekers, klanten leads en sales op. Daarnaast kan u doelgericht adverteren wanneer u SEA inzet. Zoekmachine adverteren kan onder verdeeld worden in adverteren bing ads, adverteren google adwords, google shopping, remarketing en YouTube adverteren Hieronder bespreken we de voordelen van Zoekmachine adverteren en wat deze dienst voor u kan opleveren.

Vraag de gratis Quickscan aan

Gratis advies over je digitale marketing inzet

Tailor-Made Digital Marketing

Waarom zoekmachine adverteren?

Zoekmachine adverteren (SEA) is het inkopen van advertentieruimte boven de organische zoekresultaten in zoekmachines zoals Google en Bing door in een veiling te bieden op zoekwoorden die relevant zijn voor uw website. U betaalt een bepaald bedrag per bezoeker.

 Google Adwords beheer zorgt direct voor nieuwe bezoekers, klanten, leads en sales. Daarnaast biedt deze dienst u de mogelijkheid om doeltreffend te adverteren. Omdat wij al meer dan tien jaar ervaring hebben met SEA en partner van Google zijn, weten wij precies hoe we het maximale resultaat uit uw budget kunnen halen. Zoekmachine adverteren vergroot de online vindbaarheid van uw website en helpt u om op te vallen tussen alle concurrenten.

Samenwerken met Marqetize

Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek om de voordelen van zoekmachine adverteren voor uw bedrijf te bespreken. Ons team van ervaren en gekwalificeerde professionals weet precies hoe u het beste resultaat behaalt. 

Door de resultaten en het zoekgedrag binnen uw markt continu te monitoren, spelen wij direct in op trends en veranderingen. De biedingen in AdWords worden vervolgens aangepast op het gedrag van de potentiële bezoeker. Bovendien zorgen we ervoor dat de advertenties aantrekkelijk zijn en relevant blijven.

Sea Specialisaties

SEA omvat verschillende disciplines en onderdelen. Marqetize beheerst alle SEA gerelateerde disciplines. Hieronder een overzicht van de verschillende diensten.

  • Google Adwords Beheer
  • Adverteren Bing Ads
  • Google Shopping
  • Sea Scan

Integratie andere diensten

Online Marketing diensten

Social Media Marketing

Lorem ipsum dolor sit orot amet, cons ctetur atrd piing elit.​

Zoekmachine optimalisatie

Lorem ipsum dolor sit orot amet, cons ctetur atrd piing elit.​

Online Marketing

Lorem ipsum dolor sit orot amet, cons ctetur atrd piing elit.​

Wil je meer omzet, klanten en naamsbekendheid?

Vraag een gratis adviesgesprek aan of bel 010-3115858.