Wij bouwen effectieve websites én zorgen voor conversies

Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Jouw website: ons gezamenlijke succes.

Een website laten maken door Marqetize betekent dat we samen werken aan een perfecte website voor jouw organisatie. Na een uitgebreid designoverleg gaan onze designers aan de slag om jouw wensen te vertalen naar een perfect webdesign waar we beiden trots op kunnen zijn. Wij verzorgen de techniek, de grafische vormgeving en beveiliging. Jij zorgt voor de input vanuit jullie organisatie. Zo wordt het jouw website van ons (samen).

Fantastische vormgeving.

en website laten maken bij Marqetize betekent dat ervaren specialisten jouw website ontwerpen. Voordat we gaan bouwen neemt een van onze vormgevers contact met je op om samen het doel en de doelstelling van de website met je te bespreken. Op basis van jouw input en onze ervaring wordt de complete website vormgegeven en ontwikkeld. Dit doen we samen. Het wordt jouw website, maar ook wij zijn er trots op.

Website laten maken & beter gevonden worden

Als je een website laat maken, wil je natuurlijk dat je goed gevonden wordt. Daarom zijn de websites die wij opleveren technisch geoptimaliseerd voor Google. Hierdoor wordt alle content goed geindexeerd door Google en wordt je website makkelijk gevonden. Daarnaast bevat ons CMS verschillende tools en functionaliteiten waarmee de vindbaarheid nog verder wordt verbeterd. Zo heeft elke pagina een SEOchecker die controleert of alles goed staat ingesteld voor het trefwoord waarop je gevonden wilt worden en genereert het systeem automatisch een dynamische sitemap. 

Benieuwd naar onze diensten?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan.