Social media marketing uitbesteden?

Wil jij meer winst, omzet en nieuwe klanten met social media marketing? Als marketing bureau laten wij jou alle kansen zien met onze gratis Quickscan.

effectieve campagnes en het meeste rendement uit je online budget.

Het meeste rendement uit je online budget. Dat is wat wij als social media bureau voor je kunnen betekenen. Dagelijks zitten er ruim 6,8 miljoen Nederlanders op Facebook, 2,7 op Instagram en ruim 600.000 op LinkedIn. Hoe wij dit enorme potentieel omzetten in relevante leads, meer traffic en conversie? Daar hebben we een uitgedachte strategie voor.

Social media strategie (aangepast aan jouw organisatie)

Ieder bedrijf is anders. Dit vraagt om een unieke strategie. Wij gaan samen aan de slag om voor jou de beste strategie uit te stippelen. We brengen de doelgroep in kaart en aan de hand van een uitgedacht stappenplan bepalen wij samen wat de beste mix van content en kanalen is. Een webshop vraagt logischerwijs om een hele andere aanpak dan bijvoorbeeld een non-profit organisatie.

Direct een gratis Quickscan voor social media marketing aanvragen

Gratis advies over de inzet van Social Media

Hoe social media uitbesteden zorgt voor meer naamsbekendheid en leads

Door een uitgekiende social media strategie genereren wij meer traffic naar jouw website of webshop. Of we genereren de leads direct op het social media platform zelf.

Als we traffic genereren naar je website kunnen we die natuurlijk ook optimaliseren voor conversie. Het is vanzelfsprekend belangrijk dat je op de website een verhaal verteld dat overeenkomt met je social media uitingen. Krijg je veel bezoekers op je website via bijvoorbeeld Instagram? Grote kans dat jouw doelgroep visueel ingesteld is. Handig om op jouw landingspagina een visuele call-to-action te hebben. Krijg je veel bezoekers via die fantastische inhoudelijke blog van je? Dan is het inschrijven voor jouw nieuwsbrief misschien de logische vervolgstap.

Vraag een gratis quickscan aan

Een goede social media strategie

Het is belangrijk om van tevoren na te denken over een passende strategie. Wilt u bijvoorbeeld het imago van uw bedrijf een boost geven? Of is uw doelstelling om uw klanttevredenheid te verhogen? Op basis van uw doelen stellen we een social media strategie op en bepalen we welke platformen essentieel zijn om te gebruiken.

Wil je weten wat de potentie van Social media marketing is voor jou onderneming? Doe de gratis quickscan of bel 010-3115858.

Voordelen van Social Media Marketing

  • De perfecte manier om uw doelgroep te bereiken
  • Extreem nauwkeurige doelgroep targeting
  • Betaal enkel per klik
  • Resultaat is direct meetbaar en inzichtelijk
  • Waar andere kanalen uw doelgroep niet kunnen bereiken kan dat met social media wel
  • Verhoogt het aantal verkopen / leads uit uw website

Online marketing diensten

Online Marketing Strategie

Op maat gemaakte online strategie├źn voor iedere branche en doelstelling.

Zoekmachine adverteren

Adverteer slim in Google en andere zoekmachines.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ondernemingen goed vindbaar in Google met SEO.

Wil jij meer klanten en omzet?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan of bel 010 3115858