Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wilt u meer klanten, leads en omzet uit u website halen doormiddel van SEO? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan of doe de gratis SEO scan.

Waarom zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachineoptimalisatie, oftewel SEO marketing, helpt u om hoger te scoren in de onbetaalde zoekresultaten van Google.

Onze SEO specialisten zorgen ervoor dat uw website geoptimaliseerd is. Dit houdt in dat de website technisch goed in elkaar zit, een snelle laadtijd heeft en relevante content bevat. Verder kunnen we precies zien welke pagina’s goed bezocht worden en waar klanten op klikken. Alle conversies meten wij zorgvuldig door

Vraag de gratis Quickscan aan

Gratis advies over je digitale marketing inzet

Een toppositie in Google behalen

Bovendien scoort uw website hoger in de zoekresultaten van Google wanneer u zoekmachineoptimalisatie toepast. Potentiële klanten zoeken vaak eerst online naar een product of een service. Onderzoek heeft aangetoond dat mensen het meest klikken op websites die hoog in de zoekresultaten staan. Vaak kijken mensen niet eens naar de tweede resultatenpagina. Het is dus belangrijk om een toppositie te behalen met zoekwoorden die relevant zijn voor uw bedrijf. Zoekmachineoptimalisatie levert talloze nieuwe bezoekers op. In tegenstelling tot Google Adwords kosten de bezoekers die gerealiseerd worden door zoekmachine optimalisatie u niets.

Een effectieve SEO strategie

Ieder bedrijf is anders. Daarom vinden wij het belangrijk om een SEO strategie te bepalen die bij uw wensen en doelen past. U kunt een gratis SEO quickscan aanvragen om meer inzicht te krijgen in de verbeterpunten van uw website. 

Vervolgens bespreken we waar de mogelijkheden liggen. De resultaten van zoekmachineoptimalisatie zijn niet alleen op de korte termijn maar ook op de lange termijn zichtbaar. Met een geoptimaliseerde website heeft u een streepje voor op uw concurrent.

SEO-SPECIALISATIES

SEO omvat verschillende disciplines en onderdelen. Marqetize beheerst alle SEO gerelateerde disciplines. Hieronder een overzicht van de verschillende SEO diensten. 

  • Linkbuilding
  • Lokale zoekmachine optimalisatie
  • SEO copywriting
  • Website analyse
  • SEO scan

Integratie met andere diensten.

Onze diensten

Zoekmachine adverteren

Adverteer slim in Google en andere zoekmachines.

Social media Marketing

Bereik meer dan 5 miljoen (potentieele) klanten met Facebook en Instagram

Online Marketing Strategie

Op maat gemaakte online strategieën voor iedere branche en doelstelling.

Wil je meer uit je website halen?

Vraag een adviesgesprek aan of doe de gratis Quickscan.